Uleiul de ricin ECORICINUS este un produs 100% romanesc, fiind obtinut prin presare la rece (maxim 27C) fara aditivi, apa sau alte uleiuri. Este ulei de ricin extra virgin.

Boabele de ricin sunt oferite de Asociatia Nationala a Cultivatorilor de ricin „Ecoricinus” din Romania, fiind boabe atent selectionate care ofera tot timpul aceeasi compozitie chimica a uleiuiu si aceeasi calitate a uleui de ricin.

Toate drepturile de autor si de comercializare a uleuilui sunt detinute si rezervate de SC ECORICINUS PRODUCTIE COMERT SRL avand CIF:RO38332430 si NRC: J12/5979/2017; Str. Fanatelor, nr.10, jud. Cluj, Romania.

Uleiul este produs in Romania, Uniunea Europeana si respecta toate standardele de calitate si siguranta ecologica.

PROPRIETATILE ULEIULUI DE RICIN

ULEIUL DE RICIN are proprietati antibacteriene, antioxidante si antiinflamatoare, dar si germicide, insecticide si fungicide. Datorita acestor proprietatiuleiul poate fi utilizat impotriva infecțiilor
microbiene. Este bogat în acizi grasi nesaturati (omega 3-6-9), proteine si vitamina E, motiv pentru care este folosit pentru frumusete si in compozitia produselor cosmetice, a sapunurilor, medicamentelor, uleiurilor de masaj si a altor produse de uz frecvent.